Segítség a vásárláshoz

Ha elakadnál a vásárlás során vagy csak szeretnél biztosra menni, itt egykis segítség.

Haladj végig a leírás és a képek mentén és sikerülni fog a vásárlás, legyen az akár a talptérkép, akár egy ebook.

  1. Kattints a KOSÁRBA TESZEM” gombra.

2. Jobb felül találod a kosár ikont, kattints arra. Ekkor megjelenik a kép jobb oldalán látható fehér sáv, benne a szürke “KOSÁR” illetve a “PÉNZTÁR” felirattal. 

Itt kattints a jobb oldali “PÉNZTÁR” gombra.

3.  Most átkerültél a pénztár oldalra. Itt töltsd ki a “Számázási adatokat”: Név, cím, email cím, telefonszám.

Ha van kupon kódod, akkor azt itt tudod megadni. Írd be a kódot (figyelj a kis és nagybetűkre), majd kattints a kupon melletti “ALKALMAZ” feliratra. Majd láthatod az összegnél a levonásra került kedvezményt.

Ezután írd be a bankkártya számodat, illetve a lejárat dátumát. Ezeket a bankkártyán találod. Majd még írd be a 3 jegyű azonosító kódot, ez általában a kártya hátoldalán van. 

Alul pipáld be a kis négyzetet: “Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Majd kattints a zöld “Megrendelés elküldése” gombra.

A kártyád atatait sem én, sem más nem látja, mivel ez a biztonságos, nemzetközi Stripe online fizetési rendszeren keresztül történik.

Ha megjelenik egy ilyen vagy hasonló ablak a fizetés után, akkor a bankodon belül jóvá kell hagynod a fizetést. Lépj be a bankod applikációjába vagy az online felületére és ott igazold le, hogy valóban te szeretnél fizetni. 

Ha nem látsz ilyen üzenetet, akkor menj a következő lépésre.

A legfontosabb lépés most következik, hiszen ezen az oldalon találod a talptérképet vagy az ebook-ot, amit megvásároltál.

Ne zárd be a “PÉNZTÁR” feliratú oldalt!!

Kattints a lila gombra és töltsd le a pdf-et.

De ha mégis bezártad volna az oldalt, akkor sincs semmi baj, hiszen majd kapni fogsz egy automatikus emailt, amelyben benne lesz a letölthető termék linkje.

Csak kattints a kékkel bekeretezett linkre és már le is tudod tölteni a terméket. Javaslom, hogy mentsd le a saját gépedre, hogy mindig kéznél legyen.